Razer – Naga Hex V2 – Review

[ra_section_title style=”numerical-alt” title=”Razer – Naga Hex V2 – Review” transform=”text-uppercase”]

 PCgaminggear

[/ra_section_title]

HET VERDICT

De Razer Naga Hex V2 is een ongelooflijk goede gaming muis. Deze muis is echter niet voor alle type games. Hoewel je hiermee FPS kan spelen, natuurlijk, is de muis eerder gemaakt voor MMO en MOBA gamers. Het ontwerp bevorderd de speelstijl door goed in de hand te passen en doorde extra duimknoppen. Lees verder om meer te weten te komen over het design en de hardware.

Voordelen

  • 14 Programeerbare knoppen
  • Hyperscroll
  • 7 Duimknoppen
  • RGB kleuren instelling
  • DPI tot 16.000

Nadelen

  • 135g
  • Niet ideaal voor kleine handen
  • niet voor FPS

Razer – Naga Hex V2

Voor de meeste spelletjes wil je een muis zonder al te veel knoppen om je bewegingen te belemmeren. Voor somige speeltypes is dit anders. Een MOBA of een MMO game heeft nood aan veel commando’s. Elke vorm van shortcuts, smartcasting en/of muisknoppen bindingen, zijn een grote hulp. Elke seconde uitgespaard is namelijk een stap voor op de tegenstander.

Razer heeft heel wat gaming muizen speciaal voor dit type games. Een gamer die nood heeft aan +6 knoppen is met de Naga Hex V2 of de Razer Naga zeker verdergeholpen. Het slikke design, mooi zwart met typische groene razer logo, kwaliteit materiaal en ergonomische vorm zorgt voor een zeer aangename ervaring.

*Update 29/11: Er zijn ondertussen nieuwere versies van de Razer Naga Hex beschikbaar – Razer Naga Trinity of Razer Naga Chroma

Design

Het nieuwe model van de Razer Naga Hex heeft veel weg van de DeathAdder of de Mamba. De Naga V1 was kwalitatief niet de beste, en de gebruikte materialen voelde goedkoop aan. Met de vernieuwde versie vallen deze argumenten in het water. Het matte plastiek voelt comfortabel aan en het vernieuwde ontwerp zorgt voor een betere grip. Op deze manier is de Razer Naga Hex V2 een aanrader voor alle handen, groot en klein.

De Naga Hex V2 Maakt deel uit van de Razer Trinity, 3 MMO of MOBA gaming muizen in één. Bekijk het ontwerp op de afbeelding rechts.

Razer Naga Hex v2 - Product 4

12 programeerbare knoppen

Teveel knoppen wil ook zeggen dat de kans op een fout groter wordt. Tussen 6 en 12 knoppen is volgens ons goed. Twaalf knoppen is op zich al een heleboel als je weet dat er 8 voor de duim weggelegd zijn. Persoonlijk is het maximum 8 knoppen, van zodra het meer is ben je beter een keybinding in te stellen. Deze muis heeft 7 additionele knoppen.

Kijken we naar het gedeelte dat door de duim bestuurd wordt dan zien we een cirkelvormige knop. Hier kan de duim aangenaam op uitrusten. Het gebruikte materiaal is dezelfde als die dat we op de DeathAdder tegenkomen. Alle knoppen zijn op deze manier ook makkelijk aanvoelbaar en bereikbaar. Een Dota of League of Legends gamer kan zich al makkelijk inbeelden hoe deze knoppen een toegevoegde waarde kunnen hebben. Kleine tip, de knoppen 1-4 zijn het makkelijkst te bereiken.

Optische Sensor & gewicht

De Naga Hex V2 weegt 135g met kabel. Niet een al te zware muis gezien de kabel voor minstens 30g telt. Het is ontworpen om het balans tussen toetsenbord en muis commandos te verbeteren. De Razer MOBA en MMO gaming muis bevat een 16.000 DPI sensor met 5G laser sensor capaciteiten. Hierdoor kan de muis al je bewegingen in de hoogste precisie vaststellen.

Razer Gaming software

Of het nu voor FPS is of voor MMO, MOBA, RPG, maakt niet uit. Elke muis heeft knoppen dat ingesteld moeten worden. Met een game muis uit het Razer Naga gamma heb je dit absoluut nodig. Zo veel knoppen moeten namelijk een nut hebben. De Naga Hex V2 maakt dan ook logischerwijs gebruik van het bekende Razer Synapse 3 Gaming Software.

Razer Naga Hex v2 - Product 2
Razer Naga Hex v2 - Product 3

Naga Hex V2

Hex V2 vs Chroma

De Razer Naga Hex V2 is een hele update weg van de Razer Naga. Het aantal knoppen, het materiaal, design, gebruikbaarheid, snelheid, sensoren, alles is anders aan de Naga Hex V2. Met het opkomen van MMO en MOBA gaming muizen wou Razer zeker zijn goed in de markt te liggen. Met de Razer Naga Hex V2 is dit zeker gelukt.

Razer Naga - Product 2

Naga Chroma

[ra_section_title style=”classic” title=”Vergelijk” css=”.vc_custom_1520444445479{margin-bottom: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]

Bekijk andere gaming muizen binnen hetzelfde segment

[/ra_section_title]

[ra_price_table style=”s17″ pt_style=”btn-solid” title=”Scimitar” subtitle=”Corsair” description=”Beste MMO / MOBA” price=”89″ currency=”€” primary_color=”#dd3333″ pt_title=”Coolblue” pt_link=”url:http%3A%2F%2Fpcgaminggear.be%2Fgo%2Fcoolblue%2Fscimitar%2F||target:%20_blank|” image=”5619″]Gewicht: 140g
DPI: 200-12000
Sensor:  ADNS s3988

+ 17 Knoppen
+ Gaming sensor
+ MMO & MOBA[/ra_price_table]

[ra_price_table style=”s17″ pt_style=”btn-solid” title=”Naga Chroma” subtitle=”Razer” description=”Extra knoppen” price=”89″ currency=”€” primary_color=”#dd3333″ pt_title=”Coolblue” pt_link=”url:http%3A%2F%2Fpcgaminggear.be%2Fgo%2Fcoolblue%2Fnaga-trinity%2F||target:%20_blank|” image=”5620″]Gewicht: 120g
DPI: 200-16000
Sensor: 5G Sensor

+ 17 knoppen
+ Razer Synapse 2.0
+ Razer AFT Tech[/ra_price_table]

[ra_price_table style=”s17″ pt_style=”btn-solid” title=”Naga Trinity” subtitle=”Razer” description=”Extra knoppen” price=”101″ currency=”€” primary_color=”#dd3333″ pt_title=”Coolblue” pt_link=”url:http%3A%2F%2Fpcgaminggear.be%2Fgo%2Fcoolblue%2Fnaga-trinity%2F||target:%20_blank|” image=”5621″]Gewicht: 121g
DPI: 200-16000
Sensor: 5G Sensor

+ MMO & MOBA
+ Meerdere opties
+ Razer AFT Tech[/ra_price_table]

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.