Home Games De 10 beste offline games op PC

De 10 beste offline games op PC

Onze favoriete offline single player en open world games

door Slim Abid
de beste offline single player en open world games

Als je geen toegang hebt tot internet dan heb je de beste offline pc-games nodig om je bezig te houden. Niet elk spel laat je echter toe om offline te spelen. Sommige spellen vereisen een licentiecontrole voordat ze worden gelanceerd wat betekent dat je het spel niet kunt spelen zonder internetverbinding. Gelukkig is er geen tekort aan leuke offline games om uit te kiezen, of je nu een fan bent van klassieke RPG-games of strategie games. We hebben in onze lijst een brede selectie van verschillende genres gezet.

The Witcher 3: Wild Hunt is een epische open-world game uit 2015. Als Geralt of Rivia, een professionele monsterjager, ga je op zoek naar je geadopteerde dochter. Deze game staat bekend om zijn diepgaande verhaallijn en prachtige graphics. Je kunt je uren verliezen in de zijmissies en het verkennen van de uitgestrekte wereld. Ook de keuzes die je maakt tijdens het spelen, hebben invloed op het verloop van het verhaal. Vergeet niet je zwaard en magie te gebruiken om de vele vijanden te verslaan.

Red Dead Redemption 2 is een meeslepende western-game uit 2018. Je speelt als Arthur Morgan, een lid van een criminele bende. Je moet keuzes maken die het verloop van het verhaal beïnvloeden en uiteindelijk je overlevingskansen bepalen. RDR2 heeft een enorme open wereld om te verkennen, met diverse landschappen en wildlife. Je kunt jagen, vissen en zelfs pokeren om de tijd te doden. Het realistische en gedetailleerde spelmechanisme maakt het een van de beste offline games op PC.

Skyrim, uitgebracht in 2011, is een iconische open-world RPG. Je speelt als de Dragonborn, de enige die de wereld kan redden van de draak Alduin. De game zit vol met verschillende missies, dungeons en zijverhalen die je kunt verkennen. Het is aan jou om je personage aan te passen, te kiezen tussen verschillende rassen en te beslissen welke vaardigheden je wilt ontwikkelen. Skyrim is een game waar je gemakkelijk honderden uren in kunt steken zonder je te vervelen.

Portal 2, uitgebracht in 2011, is een unieke puzzelgame waarin je de Aperture Science labs verkent. Je gebruikt een speciaal wapen om portals te maken en puzzels op te lossen. Dit spel staat bekend om zijn slimme levelontwerp en grappige dialogen. Je speelt als Chell en wordt begeleid door de hilarische robot Wheatley. Portal 2 heeft ook een co-op modus, waardoor je samen met een vriend kunt spelen en elkaar kunt helpen met de puzzels.

Stardew Valley is een ontspannende boerderij-simulatiegame uit 2016. Je erft een oude boerderij en moet deze weer tot leven brengen. Je kunt gewassen verbouwen, dieren verzorgen en relaties aangaan met de dorpsbewoners. Dit spel biedt een diepgaand crafting-systeem en seizoensgebonden evenementen. Stardew Valley is perfect voor gamers die op zoek zijn naar een rustige game.

Doom, uit 2016, is een snelle first-person shooter vol actie en gore. Je speelt als de Doom Slayer, die de demonen uit de hel moet uitroeien. Deze game is niet voor de zwakkeren, met zijn intense gevechten en bloederige scènes. De wapens en het bewegingssysteem in Doom zijn fantastisch en geven je een gevoel van macht. De game heeft ook een uitstekende soundtrack die de adrenaline verder opdrijft. Doom is perfect voor gamers die op zoek zijn naar een uitdaging en non-stop actie.

Hollow Knight is een prachtig handgetekend avonturenspel uit 2017. Je speelt als de Knight, een klein wezen dat de ondergrondse wereld van Hallownest verkent. De game is een mix van actie, platformen en puzzels. Je ontdekt nieuwe vaardigheden en verbeteringen terwijl je de diepten van Hallownest verkent. Hollow Knight staat bekend om zijn uitdagende baasgevechten en boeiende verhaal. De sfeervolle muziek en adembenemende kunst maken dit een onvergetelijke ervaring.

Ori and the Blind Forest is een emotioneel en visueel prachtige platformer uit 2015. Je speelt als Ori, een klein wezen dat het mysterieuze bos van Nibel verkent. Je moet licht en leven terugbrengen naar het bos door verschillende puzzels op te lossen en vijanden te verslaan. De game heeft een prachtige handgetekende stijl en een ontroerend verhaal. De sfeervolle muziek en vloeiende gameplay maken Ori and the Blind Forest tot een must-play game.

Subnautica is een open-world survival game uit 2018, waarin je de diepten van een buitenaardse oceaan verkent. Je bent neergestort op een waterrijke planeet en moet zien te overleven. Je duikt naar materialen, bouwt onderwaterbasissen en ontdekt nieuwe levensvormen. Subnautica biedt een unieke en angstaanjagende onderwaterwereld die je nergens anders zult vinden. De game is perfect voor gamers die houden van verkennen en survival-elementen.

Civilization VI, uitgebracht in 2016, is een strategiegame waarin je je eigen beschaving moet opbouwen en uitbreiden. Kies uit verschillende historische leiders en landen en bepaal je strategie om te domineren. Je moet handelen, oorlog voeren en je technologie ontwikkelen om de overwinning te behalen. De game biedt urenlang plezier met zijn diepgaande strategie en talloze manieren om te spelen. Civilization VI is een uitstekende keuze voor gamers die van turn-based strategie houden.

You may also like