Home Games De 11 beste MMORPG games

De 11 beste MMORPG games

Met veel in één server doe je in Massive multiplayer online role-playing games

door Slim Abid
Gepubliceerd Laatste update op:
beste mmorpg games

Als het gaat om de beste MMORPG om in 2023 te spelen, zijn er genoeg opties. We zijn op zoek gegaan naar zowel de nieuwste releases als de old school opties . Met dat in gedachten hebben we een selectie gemaakt van de beste massively multiplayer games om met vrienden te spelen. Hoewel er veel populaire MMORPG’s zijn, zoals World of Warcraft en Final Fantasy XIV zijn er ook enkele minder gekende games die we in onze lijst hebben opgenomen.

Beleef een magisch avontuur in Eorzea. Kies uit verschillende classes en races, en duik in de rijke verhaallijn en prachtige wereld. Vergeet niet te genieten van de geweldige muziek!

Jij bent de held van Tamriel in dit epische avontuur. Verken een enorme wereld, ontdek de geheimen van de Elder Scrolls en vecht tegen draken. En natuurlijk, vergeet niet te craften en je eigen huis te bouwen!

Een super chill spel zonder maandelijkse kosten. Verken Tyria en ontdek een levendige, dynamische wereld. Doe mee aan spannende PvP-gevechten en verlies jezelf in de uitgebreide lore.

Als je van intense combat en prachtige graphics houdt, is dit je game. Kies uit tientallen classes en ontdek een gigantische open wereld. En vergeet niet te vissen, traden en je eigen huis in te richten!

Duik in het Star Wars-universum en kies je eigen pad als Jedi, Sith of iets daartussenin. Met keuzevrijheid, een rijk verhaal en epische lichtzwaardgevechten is dit een must voor fans.

Gebaseerd op de populaire Dungeons & Dragons-wereld, biedt Neverwinter uren plezier voor fans van het genre. Verken de stad Neverwinter en vecht tegen iconische D&D-monsters. En het beste: het is gratis te spelen!

TERA heeft een prachtige wereld en actievolle combat. Maak je keuze uit verschillende races en classes, en vecht tegen gigantische monsters. Sla je slag in het PvP-systeem en laat zien wie de baas is.

Houd je van sandbox-games en PvP? Dan is Albion Online perfect voor jou. Bouw je eigen nederzetting, beheer je eigen economie en vecht voor je territorium. Oh, en het is cross-platform, dus speel met al je vrienden!

In ArcheAge heb je totale vrijheid. Verken de wereld, bouw je eigen schip, vecht tegen piraten en handel. Als je van sandbox-games houdt met veel diepgang, is dit je nieuwe verslaving.

De klassieker is nog steeds springlevend! RuneScape biedt een nostalgische ervaring met een enorme wereld en talloze activiteiten om te verkennen. Train je skills, voltooi quests en maak vrienden. Het is een game waar je je nooit zult vervelen. Probeer zowel Old School RuneScape als RuneScape 3 en kies de versie die bij jou past!

You may also like