Home Games De 10 beste multiplayer games

De 10 beste multiplayer games

De meest gespeelde multiplayer games voor PC, PS4, PS5, Xbox en de Switch

door Slim Abid
Gepubliceerd Laatste update op:
De beste multiplayer games voor PC, PS4, PS5, Xbox en de Switch

De beste multiplayer games halen het competitieve in jou naar boven. Meet jezelf met anderen via het internet en krijg een kick om je competitie te sterk af te zijn. Naarmate je beter wordt zie je je scores en je ranking stijging. Om je op weg te helpen hebben we daarom de beste multiplayer games op een rijtje gezet. Werk je liever samen met vrienden neem dan een kijkje naar onze selectie beste co-op games.

In deze spannende first-person shooter neem je het op tegen andere spelers in snelle gevechten. Kies uit een reeks unieke agenten, elk met hun eigen vaardigheden en speelstijl. Samen met je team moet je tactische beslissingen nemen om de tegenstanders te overwinnen. Dankzij de vloeiende gameplay en scherpe graphics blijft het spel boeien, zelfs na vele uren spelen.

In dit gratis coöperatieve online actiespel ben je een Tenno, een meester in zowel zwaard als geweer. Verken een uitgestrekte, evoluerende wereld vol gevaarlijke missies, vijanden en indrukwekkende wapens en Warframes. Speel alleen of met vrienden en vecht je een weg door het zonnestelsel. Het spel staat bekend om zijn uitstekende bewegingsmechanica en soepele gevechten.

Deze battle royale game biedt snelle, spannende actie en dynamische gevechten in een futuristische setting. Kies uit verschillende unieke personages, elk met hun eigen vaardigheden en rol in het team. Werk samen met je teamgenoten en gebruik je vaardigheden strategisch om als laatste team overeind te blijven. Dankzij de constant veranderende spelomgeving en updates blijft het spel interessant.

Dit verslavende spel combineert voetbal met raket-aangedreven auto’s. Speel in teams van maximaal vier spelers en probeer de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. Gebruik je raketmotor om snelle manoeuvres uit te voeren en spectaculaire doelpunten te scoren. Rocket League biedt zowel casual als competitieve spelmodi, waardoor het geschikt is voor spelers van alle niveaus.

In deze spannende online multiplayer game werk je samen met andere spelers om taken uit te voeren op een ruimteschip. Echter, er zijn bedriegers aan boord die het schip willen saboteren. Gebruik je deductieve vaardigheden en overleg met je medespelers om de bedriegers te ontmaskeren voordat het te laat is. Among Us is een leuk en uitdagend spel, ideaal voor vriendengroepen en familie.

Fortnite (PS4, PS5, Xbox, PC, Nintendo Switch, 2017)

Dit immens populaire battle royale-spel daagt je uit om als laatste over te blijven op een eiland vol tegenstanders. Verzamel wapens en bouw je eigen verdediging om te overleven. Met de regelmatige updates en evenementen blijft Fortnite boeiend en vernieuwend. De kleurrijke graphics en luchtige sfeer maken het spel toegankelijk voor spelers van alle leeftijden.

Overwatch is een teamgebaseerde first-person shooter met een grote selectie unieke personages, elk met hun eigen vaardigheden. Werk samen met je team om doelen te veroveren en vijanden te verslaan. Dankzij de diverse personages en strategische gameplay is Overwatch een boeiende ervaring voor zowel beginnende als ervaren spelers. Bovendien zorgen de regelmatige updates voor nieuwe content en verbeteringen.

In dit open-wereld piratenavontuur verken je samen met je vrienden de uitgestrekte zeven zeeën. Ga op zoek naar verborgen schatten, vecht tegen andere piratenschepen en overleef de gevaren van de oceaan. Sea of Thieves biedt een unieke, meeslepende ervaring waarin je je eigen piratenverhaal kunt creëren. De prachtige graphics en het gevoel van vrijheid maken het spel bijzonder aantrekkelijk.

Dit kleurrijke en chaotische battle royale-spel daagt je uit om als laatste over te blijven in een reeks van knotsgekke minigames. Bestuur je schattige, wiebelige personage terwijl je obstakels ontwijkt, over platformen springt en tegen andere spelers racet. Fall Guys: Ultimate Knockout biedt urenlang vermaak en is een uitstekende keuze voor zowel solo-spelers als groepen vrienden.

Deze tactische first-person shooter draait om teamgebaseerde gevechten in nauwe, realistische omgevingen. Kies uit een reeks gespecialiseerde operators, elk met hun eigen unieke vaardigheden en gadgets. Werk samen met je team om doelen te bereiken en vijanden uit te schakelen. Rainbow Six Siege staat bekend om zijn diepe strategie en intense gevechten, waardoor het een favoriet is onder competitieve spelers.

You may also like