Home Games De 20 beste race games

De 20 beste race games

Omdat tegen elkaar racen altijd zalig is, realistisch of TrackMania, keuze genoeg

door Slim Abid
Gepubliceerd Laatste update op:
beste race games

De beste race games nemen je mee van de modderige circuits in Dirt Rally 2.0 naar de prachtige circuits in Gran Turismo 7. Wij hebben een selectie gemaakt voor alle snelheidsduivels onder jullie. Persoonlijk raad ik je aan om een controller te gebruiken in plaats van een muis en toetsenbord. Maar wat nog beter is dan een controller is een apart racestuur voor je PC of Playstation.

Dit is een fantastische racegame voor fans van de Formule 1. Je kunt dit spel spelen op PS4, PS5, Xbox en PC. In F1 2020 kun je je eigen team opzetten, auto’s ontwikkelen en zelfs rivalen uitdagen. Je ervaart realistische physics en AI, en je kunt kiezen uit een breed scala aan F1-wagens. Ook zijn er verschillende spelmodi, zoals carrière en time trial. F1 2020 is een must voor Formule 1-liefhebbers.

Deze simulatie racegame uit 2019 kun je spelen op PS4, PS5, Xbox en PC. Dit spel is gericht op de GT World Challenge en biedt realistische physics en weersomstandigheden. Je kunt kiezen uit verschillende GT-wagens en aanpassingen maken om je auto te optimaliseren. Assetto Corsa Competizione heeft ook een carrièremodus en online multiplayer, waardoor je urenlang speelplezier hebt.

Project CARS 3, uitgebracht in 2020, is een racegame die je op PS4, PS5, Xbox en PC kunt spelen. Het spel biedt een uitgebreide carrièremodus waarin je je eigen coureur kunt creëren en je racevaardigheden kunt verbeteren. Er zijn meer dan 200 auto’s om uit te kiezen en je kunt ze aanpassen met verschillende onderdelen. Project CARS 3 heeft realistische graphics en physics, wat zorgt voor een meeslepende race-ervaring. Probeer dit spel als je houdt van diepgang en realisme in racegames.

De laatste editie van Gran Turismo kun je op de PS4 en PS5 spelen. Deze langverwachte game in de Gran Turismo-serie biedt realistische physics, verbluffende graphics en een groot aantal auto’s om uit te kiezen. Je kunt deelnemen aan verschillende race-evenementen en je auto’s aanpassen om je prestaties te verbeteren. Gran Turismo 7 is een must voor liefhebbers van simulatieracegames.

Wreckfest, uitgebracht in 2018, is een unieke racegame die je op PS4, PS5, Xbox en PC kunt spelen. Dit spel combineert racen met intense voertuiggevechten. Kies uit verschillende auto’s en ga de strijd aan met je tegenstanders op unieke circuits. De schademodellen zijn indrukwekkend en geven een realistisch gevoel van vernietiging. Wreckfest is perfect voor gamers die op zoek zijn naar een andere race-ervaring met veel actie.

In deze off-road racegame race je met rallyauto’s, trucks en buggy’s op verschillende terreinen zoals modder, sneeuw en gravel. Dirt 5 heeft een dynamisch weersysteem, wat de race-uitdagingen nog intenser maakt. Je kunt ook deelnemen aan de carrièremodus en je vaardigheden verbeteren. Probeer Dirt 5 als je van off-road racen houdt.

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered, uitgebracht in 2020, is een actievolle racegame. In dit spel kun je zowel als straatracer als politieagent spelen. Er zijn verschillende voertuigen om uit te kiezen, en je kunt ze aanpassen met verschillende upgrades. De game heeft spannende achtervolgingen en is geschikt voor gamers die van snelle, arcade-stijl racegames houden.

In deze motorracegame kan je kiezen uit honderden motorfietsen van bekende merken en deelnemen aan verschillende race-evenementen. Ride 4 heeft realistische physics en graphics, wat zorgt voor een meeslepende race-ervaring. Er is ook een carrièremodus waar je je vaardigheden kunt verbeteren en nieuwe uitdagingen kunt aangaan. Probeer Ride 4 als je van motorracegames houdt.

SnowRunner, uitgebracht in 2020, is een off-road simulatiegame die je ook op de Nintendo Switch kunt spelen. In dit spel bestuur je verschillende voertuigen en navigeer je door uitdagende terreinen zoals modder, sneeuw en ijs. Je moet goederen vervoeren en diverse missies voltooien. SnowRunner heeft realistische physics en prachtige graphics. Probeer dit spel als je op zoek bent naar een unieke race-ervaring.

TrackMania, uitgebracht in 2020, is een snelle en kleurrijke racegame. Deze game staat bekend om zijn unieke circuits vol sprongen, loopings en scherpe bochten. Je kunt zelfs je eigen banen maken en delen met de community. TrackMania is perfect voor gamers die houden van arcade-stijl racegames met een vleugje creativiteit.

GRID, uitgebracht in 2019, is een racegame die je op PS4, PS5, Xbox en PC kunt spelen. Deze game heeft een mix van arcade- en simulatiestijlen en biedt een grote selectie aan auto’s en circuits. In GRID neem je deel aan verschillende race-evenementen en werk je je op naar de top. De AI-tegenstanders zijn uitdagend, en het spel heeft een realistisch schademodel. Probeer GRID als je op zoek bent naar een evenwichtige race-ervaring.

The Crew 2, uitgebracht in 2018, is een open-wereld racegame die je op PS4, PS5, Xbox en PC kunt spelen. In dit spel kun je racen met auto’s, motorfietsen, boten en vliegtuigen in een enorme, gedetailleerde kaart van de Verenigde Staten. Je kunt de wereld vrij verkennen en deelnemen aan verschillende race-evenementen. The Crew 2 is ideaal voor gamers die van vrijheid en variatie houden in hun racegames.

iRacing staat bekend om zijn realisme en precisie, met laser-gescande circuits en accurate auto-modellen. Je kunt deelnemen aan officiële raceseries en je vaardigheden testen tegen andere spelers. iRacing is geschikt voor gamers die op zoek zijn naar een zeer realistische en competitieve race-ervaring.

rFactor 2 is een van de oudere games in onze lijst. Dit spel staat bekend om zijn realistische physics en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden. Je kunt kiezen uit verschillende auto’s en circuits, en zelfs je eigen mods maken. rFactor 2 heeft ook een actieve community die regelmatig nieuwe content toevoegt. Probeer dit spel als je houdt van realisme en aanpassingsmogelijkheden in racegames.

Mario Kart 8 Deluxe is een leuke racegame die je op de Nintendo Switch kunt spelen. Het spel is uitgebracht in 2017 en is geschikt voor alle leeftijden. Je kunt kiezen uit verschillende personages uit het Mario-universum en racen op kleurrijke banen. Gebruik power-ups om je tegenstanders te slim af te zijn en word de winnaar. Mario Kart 8 Deluxe is perfect om samen met vrienden te spelen, zowel lokaal als online.

Burnout Paradise Remastered, uitgebracht in 2018, is een open-wereld racegame die je op PS4, PS5, Xbox, PC en Nintendo Switch kunt spelen. Deze game staat bekend om zijn actievolle races en spectaculaire crashes. Verken de open wereld van Paradise City en neem deel aan verschillende evenementen, zoals straatraces en stuntuitdagingen. Burnout Paradise Remastered is perfect voor gamers die houden van snelle, arcade-stijl racegames met veel actie.

NASCAR Heat 5, uitgebracht in 2020, is een racegame die je op PS4, PS5, Xbox en PC kunt spelen. Dit spel is gericht op de wereld van NASCAR en biedt realistische physics en auto’s. Je kunt deelnemen aan verschillende race-evenementen en werken aan je carrière als coureur. NASCAR Heat 5 heeft ook een online multiplayer, waardoor je kunt racen tegen andere spelers. Probeer dit spel als je een fan bent van NASCAR en realistische racegames.

BeamNG.drive, uitgebracht in 2015, is een unieke racegame. Dit spel staat bekend om zijn realistische soft-body physics, waardoor auto’s op een zeer realistische manier reageren op crashes en schade. Je kunt vrij rondrijden in de open wereld en experimenteren met verschillende voertuigen en situaties. BeamNG.drive is perfect voor gamers die geïnteresseerd zijn in het testen van de grenzen van voertuigfysica.

Hot Wheels Unleashed, uitgebracht in 2021, is een arcade-stijl racegame. In dit spel race je met iconische Hot Wheels-auto’s op fantasierijke en uitdagende circuits. Het spel heeft een levendige grafische stijl en biedt veel aanpassingsmogelijkheden voor je auto’s. Hot Wheels Unleashed is ideaal voor gamers die op zoek zijn naar een leuke, kleurrijke en snelle race-ervaring.

You may also like