Home Games De 16 beste simulator games

De 16 beste simulator games

Farming, Flying, Truckdriving en meer, dit zijn de beste simulators voor PC en Console

door Slim Abid
Gepubliceerd Laatste update op:
beste simulator games

De beste simulatie games geven je de kans om een episch dubbelleven te leiden. Of je nu je eigen restaurant runt, de leiding neemt van je favoriete voetbalclub, of je eigen pretpark uitbaat, er zijn veel verschillende opties.

Stardew Valley is een ontspannende game waarin je je eigen boerderij beheert. Je kunt gewassen planten, dieren grootbrengen en vrienden maken met de dorpsbewoners. Er zijn ook grotten om te verkennen en geheimen te ontdekken. De game is heel verslavend en je zult uren willen besteden aan het perfectioneren van je boerderij.

Als je ooit vrachtwagenchauffeur hebt willen zijn, is Euro Truck Simulator 2 de game voor jou. Je krijgt je eigen vrachtwagen en rijdt door Europa om ladingen af te leveren. Het is een rustgevende ervaring en het spel heeft een toegewijde mod-community. Dat betekent dat er altijd nieuwe dingen te ontdekken zijn!

Cities: Skylines is de ultieme stedenbouwsimulator. Je kunt je eigen stad bouwen en beheren, van het plaatsen van wegen tot het bouwen van een ziekenhuis. Het is een geweldige game voor creatievelingen en het is verbazingwekkend hoe groot en complex je stad kan worden.

De Sims 4 is een klassieker en ik weet zeker dat je ervan hebt gehoord. Je creëert en bestuurt je eigen gezin in een virtuele wereld. Het is een geweldige game om je fantasie te gebruiken en te zien hoe je Sims zich ontwikkelen. Er zijn ook talloze uitbreidingspakketten die het spel nog leuker maken.

In Planet Zoo bouw en beheer je je eigen dierentuin. Je moet dieren verzorgen, hun verblijven bouwen en bezoekers aantrekken. Het spel is ontzettend gedetailleerd en realistisch. Het is een uitdaging om alle dieren gelukkig te houden, maar het is ook erg bevredigend.

Kerbal Space Program is een unieke game waarin je je eigen ruimtevaartprogramma bouwt. Je ontwerpt raketten, lanceert missies naar andere planeten en probeert niet te crashen. Het is een leerzame en leuke game die je uren bezig zal houden.

Elite Dangerous is een open-world ruimtesimulator waarin je handelt, vecht en ontdekt. Het melkwegstelsel is enorm en er zijn talloze manieren om je schip te upgraden. Het is een game met een steile leercurve, maar het is het waard als je er eenmaal in zit.

Farming Simulator 19 is de meest realistische landbouwsimulator op de markt. Je beheert je eigen boerderij, teelt gewassen en verzorgt vee. Er is een grote selectie aan voertuigen en landbouwmachines om mee te spelen. Als je van het boerenleven houdt, is dit de game voor jou.

Two Point Hospital is een hilarische ziekenhuissimulator waarin je je eigen ziekenhuis bouwt en beheert. Je moet patiënten behandelen met bizarre ziektes en zorgen dat alles soepel verloopt. Het is een grappige en uitdagende game die je urenlang vermaakt.

In Prison Architect ontwerp en beheer je je eigen gevangenis. Je bouwt cellen, neemt personeel aan en zorgt voor de veiligheid van de gevangenen. Het is een interessante en unieke game die je strategisch denken op de proef stelt.

F1 2021 is de meest realistische Formule 1-simulator die er is. Je kunt racen als je favoriete coureur of je eigen team starten. Het spel heeft geweldige graphics en besturing, waardoor je je echt in de race waant. Als je een F1-fan bent, mag je deze game niet missen.

Als je van Euro Truck Simulator 2 houdt, zul je American Truck Simulator geweldig vinden. Je rijdt door de VS om vracht af te leveren en het landschap is prachtig. Het spel is ontspannend en het is geweldig om de verschillende steden en landschappen te zien.

House Flipper is een unieke game waarin je huizen opknapt en verkoopt voor winst. Je kunt schoonmaken, schilderen en meubels plaatsen. Het is een ontspannende game die je creativiteit stimuleert. Het is ook leuk om te zien hoe je inspanningen het huis transformeren.

Football Manager 2022 is de ultieme voetbalmanagementsimulator. Je kunt je favoriete club managen, spelers kopen en verkopen en tactieken bedenken. Het spel is ongelooflijk diepgaand en het is leuk om te zien hoe je beslissingen het team beïnvloeden.

SnowRunner is een off-road voertuig-simulator waarin je door uitdagende omgevingen rijdt. Je bestuurt verschillende voertuigen om vracht te vervoeren en het terrein te verkennen. Het spel heeft realistische physics en geweldige graphics, waardoor het een meeslepende ervaring is.

You may also like